ContactInfo aanvragenFoto archiefDownloads
 
 
 
 
reparatie
1.Home
 
wij weten maar al te goed: tijd is geld en daarom houden wij het kort. ons bedrijf protze international-machine-service b.v. (kort: protze ims) werd in 1996 opgericht. ons takenpakket omvat niet alleen reparatie, revisie en ombouw, maar ook modernisering van gereedschapmachines van de merken wotan, schiess, froriep, schies-froriep, berthiez, sacem, san rocco, hegenscheidt, scharmann, dörries, collet, jung, heyligenstaedt, pegard, droop & rein , enz. deze activiteiten voeren wij reeds in meerdere landen uit. onze serviceleider en technisch directeur is lutz protze. hij is sinds 1972 werkzaam in de buitendienst en heeft de bedrijven hegenscheidt, schiess ag en dörries scharmann in duitsland, oostenrijk, zwitserland, nederland, engeland, frankrijk, noorwegen, finland, italië, australië, rusland, india, pakistan, irak, israël en de verenigde staten vertegenwoordigd. hij beschikt over een zekere kennis om overal de juiste oplossing voor te vinden. door zijn lange staat van dienst staat zijn naam niet alleen voor kennis en kunde, maar vooral ook voor precisie en dus uiteindelijk voor kwaliteit. er is geen machine, die het altijd doet, maar er zijn machines, die doen het bijna altijd, omdat onze monteurs uitstekend werk leveren. alhoewel een groot aantal goede werktuigmachinefabrikanten, o.a. schiess, froriep, jung enz. niet meer bestaan, zijn wij desondanks in staat om u dezelfde kwaliteit qua service te leveren. onze specialisten werken doelgericht en verhelpen storingen op een veilige manier. dat betekent indien nodig snelle hulp. wij hebben weinig invloed op levertijden van reserveonderdelen, doen echter ons best om zo snel als mogelijk alle vereiste onderdelen te leveren, zodat uw productie niet te lang stopstaat, want wij weten: productiviteit zorgt voor winst.
2.reparatie en onderhoud
 
de meeste storingen beginnen, zoals de ervaring leert, klein, worden onopgemerkt in de loop van de tijd groter en leiden op een gegeven moment tot uitval en grotere schade. dure en tijdrovende reparaties zijn het gevolg. beter is het om voorzorgsmaatregelen te treffen, zodat er geen storingen, schade en uitval ontstaat. daarom bieden wij u een jaarlijkse controle aan, zodat preventief onderhoud kan plaatsvinden en in geval van een uitval al machinegegevens beschikbaar zijn en een snellere reparatie kan plaatsvinden.
  
 
 
Copyright 2016 © Protze IMS

Zoekresultaten

protze ims | zoek | lutz protze | siemens 840d and 11 | siemens 840d and xx | siemens 840d and xy | test | reparatie | siemens 840d9999991 union select unhexhexversion and 11 | siemens 840d
Meer »